Marcin Leszczyłowski

Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego oraz programu Master in Applied Finance na Uniwersytecie Western Sydney. Posiada ponad 12 lat doświadczenia zawodowego w dziedzinie bankowości inwestycyjnej, finansów przedsiębiorstw oraz doradztwa strategicznego. Obejmował stanowisko Dyrektora w Lehman Brothers w Londynie, gdzie był odpowiedzialny za rozwój obszaru bankowości inwestycyjnej w Europie Środkowo-Wschodniej. Pracował również dla różnych instytucji finansowych i korporacji w Polsce. Jego międzynarodowe doświadczenie i sieć kontaktów są bardzo pomocne w rozwoju działalności Fundacji In Posterum.

Adam Piotrowski

Absolwent Szkoły Głównej Handlowej, pasjonat finansów, przedsiębiorca i kitesurfer. Karierę rozpoczął w konsultingu, a z czasem zainteresowania przyciągnęły go do sektora obsługi fuzji i przjęć.

Obecnie pracuje w funduszu Private Equity gdzie zajmuje się nadzorem właścicielskim. Jednocześnie pełni funkcę prezesa PMA Ventures.

Tomasz Wnuk

Absolwent kierunku Telekomunikacja na wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej. Pracował 6 lat w konsultingu IT w firmie Accenture. Swoje doświadczenie zdobywał podczas organizacji projektów informatycznych, szkoleń, kierowania zespołami, audytów, procesów sprzedażowych oraz projektowania systemów integracyjnych. Obecnie pełni funkcje Dyrektora Inwestycyjnego w Fundacji In Posterum.